De specialiteiten van Den Bosch

Over Den Bosch

Ons evenementenbureau organiseert groepsuitjes in wel 35 plaatsen in Nederland. Toch behoort Den Bosch bij één van de populairste steden om een groepsuitje te organiseren. Het is een stad die bruist en vele mogelijkheden biedt op ieder terrein. Den Bosch is dan ook een open uitnodiging voor een creatieve workshop, speurtocht of andere sportieve activiteit. Samen sportief bezig zijn, is niet alleen leuk, maar is ook perfect als teambuilding. Uiteraard kunt u dit combineren met amusement.

  • Groepsuitje organiseren Den Bosch

Zo af en toe is het gezellig om met elkaar op stap te gaan. Dit kan zijn met collega´s, familie of een sportclub. Wij bieden vele binnen- en buitenactiviteiten voor uw ideale groepsuitje in Den Bosch. U hoeft het niet zelf te organiseren wat ook al weer een zorg minder is. Komt u met een grote groep? Dan krijgt u natuurlijk extra korting.

Het spel de `Holland quiz’ is erg populair. Echter, wij hebben onze eigen Linda de Mol. Onze ervaren spelleider loodst u door de verschillende spelrondes waarbij er getest wordt op de kennis van Nederlandse taal en muziek. Het kan leiden tot hilarische momenten. Uiteraard ontvangt het winnende team een prijs. De dag wordt afgesloten met een lekker diner in een goed restaurant. Van al die vragen heeft u vast honger gekregen!

Wij organiseren groepsuitjes in Den Bosch op maat. Het wordt een succesvol avontuur met vele verrassingen en gezellige momenten. Kijkt u maar eens op onze uitgebreide website voor de mogelijkheden. Staat uw ideale groepsuitje er niet bij, stel dan samen met ons uw dagje uit samen. Al onze medewerkers zitten voor u klaar om u uitgebreid te informeren of uw boeking in ontvangst te nemen. Wij verwelkomen u graag.